Auth Csilla újra aktív

Hosszú hallgatás után ismét visszatért a popzenei színpadra Auth Csilla. Az aranylemezes énekesnő Nekem így címmel készítette el negyedik önálló albumát, amelyen feldolgozások és saját dalok egyaránt megtalálhatóak. Ez a kettősség korábban is jellemző volt Auth Csilla munkásságára.

Gyuricza Ferenc

Az énekesnő új albuma igazi csapatmunka eredménye, hiszen a dalok szerzői Szolnoki Péter, Éry Balázs, Gyenes Béla és Gátos Iván voltak, míg a szövegeket maga Auth Csilla írta. A nagylemezről ennek ellenére elsőként egy régi V’Moto-Rock szerzemény, a Lerch István és Demjén Ferenc által jegyzett Nekem így, neked úgy átdolgozása vált slágerré. A rádiós előrejelzések szerint a dal az idei téli szezon egyik legkedveltebb felvétele lehet.

- Sokan kérdezték tőle, hogy hova tűntem el, hiszen már hat és fél éve nem jelentkeztem új albummal - mondta Auth Csilla. - Az igazság az, hogy vártam a megfelelő alkalomra. Arra, hogy ne azért készítsünk albumot, mert már túl régi az előző, hanem azért, mert megértünk rá, s van mondanivalónk. Az én felfogásom szerint az életben csak annak van értelme, ami szívből jön. Igyekszem mindig önmagamat adni, nemcsak azért, mert fárasztó másnak lenni, hanem mert tapasztalatom szerint a közönség pillanatok alatt átlát az álarcon. Ha az igazi arcomat mutatom az embereknek, azonnal megszeretnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!