Átadták az idei Prima díjakat - az átadó félbeszakadt

Székesfehérvár - Pénteken rendezték az ötödik Fejér Megyei Prima Díj gálaestjét a Szent István Művelődési Házban. Háromszor egymillió forintos fődíjat adtak át a tizenkét különdíj mellett. Az átadó korábban ért véget a tervezettnél, hiszen a gála végén kigyulladt a fal, a közönséget az épület elé terelték.

Fejér Megyei Hírlap

A pénteki díjátadót egy nem várt esemény zavarta meg, kigyulladt egy vezeték a falban, ezért a vendégeket kiterelték az épületből. Ekkora már minden jelölt átvehette a saját díját.

A tíz kategóriában a három fődíjért és a közönségdíjért versengők a közélet és a kultúra különböző területeit képviselik, magas színvonalú munkájuk elismerése már a jelölésük is. S a díjakkal nem utolsósorban egy-egy millió forint is jár. A vállalkozói díjak átadásával is színesített gála végén  - a már említett incidens előtt - végre mindenki megtudhatta, ki Fejér megye három prímája 2010-ben: Bobory Zoltán irodalmár, a Talentum Református Általános Iskola, valamint a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia. Igari Antal lett a közönségdíjas.

További részletek az fmh.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!