Asztalosműhely és ház is égett Borsodban

Két anyagi kárral végződő tűzesethez riasztották a tűzoltókat Borsod-Abaúj-Zemplénben, az egyik Miskolcon, a másik Ózd Farkaslyuk nevű városrészében történt, személyi sérülés egyik esetben sem volt - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t.

MTI

Rinyu Zsuzsanna közölte: Miskolcon a Forgács utcába riasztották szombaton a tűzoltókat: egy 110 négyzetméteres asztalosműhely és a mellette lévő kazánhelyiség égett teljes terjedelmében.
Bódi Zoltán, a miskolci tűzoltóság szóvivője kifejtette: rengeteg alapanyag, késztermék, gép, szerszám vált a tűz martalékává. A tulajdonos szerint a kár elérheti a 15 millió forintot. A lángokat 3 autóval 14 tűzoltó fékezte meg.
A megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy Ózdon pedig egy 90 négyzetméteres ház két szobája égett ki teljes terjedelmében a karácsonyi ünnepek alatt. Személyi sérülés nem történt, a kár mintegy 3 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!