Árokpartra feküdt le pihenni egy ittas férfi, fogdában végezte

Martonvásár - Ittassága miatt került rendőrkézre egy körözött férfi, aki Martonvásárhoz közel feküdt le az árokpartra pihenni. Fáradtságát most már a fogdában pihenheti ki...

duol.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányságra kedden késő este - tizenegy óra előtt néhány pereccel - arról érkezett bejelentés, hogy a 7-es főúton, Martonvásár külterületén, az árokparton egy látszólag ittas személy fekszik. A bejelentést egy tordasi férfi tette, aki útközben vette észre az út mellett fekvő alakot – tájékoztatott szerdán Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Amikor a járőrök kiértek a 7-es főút 30+200 km szelvényébe, ott meglátták az árokban fekvő férfit, majd igazoltatták. Mint kiderült, a 39 éves kecskeméti férfi Martonvásárról tartott Erdőhátra az unokatestvéréhez, de sokat ivott és fáradt volt, így lefeküdt az árokpartra. Egészen addig aludt, amíg a rendőrök fel nem ébresztették.

A férfi nyilvántartón keresztül történt ellenőrzése során kiderült, hogy körözés alatt áll, ugyanis a Szentendrei Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene csalás miatt.

Így a férfit – mivel sérülés nem volt rajta, és orvosi ellátást nem igényelt – a rendőrök előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették és átszállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába.       

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!