Amerikai kormányzójelöltből ukrajnai hajléktalan

Páratlan antikarriert futott be egy amerikai férfi: arizonai kormányzójelöltből hajléktalan lett Ukrajnában.

MTI

Az 53 éves Cary Dolego tavaly pályázott az amerikai tagállam kormányzói tisztére - sikertelenül. Ezek után eladta Queen Creek-i házát és egyéb javait, hogy Ukrajnába utazhasson háztűznézőbe. A világhálón ugyanis megismerkedett egy ukrán nővel, aki nagyon megtetszett neki. Ukrajnában azonban a menyecske elbújt a férfi elől, akinek idővel elfogyott a pénze, és végül az utcán kötött ki. Szociális munkások találtak rá éhesen, ápolatlanul, betegen. A férfi tüdőgyulladással kórházba került, onnan számolt be történetéről, amely immár jobb fordulatot vett, mert az amerikai követség pénzt kölcsönzött neki, hogy visszatérhessen Arizonába.
   
Az ukrán nő végül mégis előkerült, de azt állította, hogy valaki behatolt hackerként a számítógépébe és az ő nevében emailezett a férfival. Dolego a kudarc ellenére is nagyon megkedvelte Ukrajnát, annyira, hogy idővel vissza akar térni, sőt, továbbra is ukrán feleséget szeretne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!