A vásárra exponálunk

Dunaújváros - Az őszi Dunaújvárosi Vásár október 9-én, vagyis holnap nyitja meg kapúit a nagyközönség előtt.

Körmendi Erzsébet

Kedvelt őszi programként tartják számon a dunaújvárosiak az  expó néven ismertté vált háromnapos vásárt. A fogyasztási cikkel és szolgáltatások seregszemléje huszonkettedik alkalommal csalogatja az igényes és különleges termékek iránt érdeklődőket. A vásár megnyitója holnap 11 órakor lesz a szokott helyen, az MMK melletti Dunaferr Szakközépiskolában. A bemutatkozó cégek  képviselői pénteken este hat óráig, szombaton és vasárnap délelőtt tíz órától este hat óráig várják a látogatókat, vásárlókat.

Az intézmény sportcsarnokában már készítik a standokat a szervezők, összesen 65 cég mutatja be termékeit, illetve szolgáltatásait a nagyközönségnek. Az egészség, mint központi téma már nem újdonság   hiszen tavaly is szerepelt  ezúttal 10 helyen találkozhatnak az érdeklődők az egészséges életmódot, táplálkozás szolgáló termékekkel. Jelen lesz néhány állandó cég, de sok új és néhány dunaújvárosi,  környékbeli is felvonultatja repertoárját. Idén először egy osztrák cég is bemutatkozik, amely  alumínium eszközöket, kerítéselemeket  egyebeket  gyárt, és 20 négyzetméteres standon várja a vásárlátogatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!