A röplabdásokat még az ág is húzza: kirabolták őket!

Dunaújváros - Ruffing Péter együttese még az ág is húzza; a bajnokságban nem jutottak a legjobb négy közé tegnap, ráadásul a MAFC otthonában, az öltözőt ismeretlenek berúgták és kifosztották a játékosok minden értékét - árulta el az egyik játékos...

Dunaújvárosi Hírlap

17:15 perc: Gróf András, lapunk szakírója az alábbi információkat tudta meg: 

A vereség hatására összeomlott dunaújvárosi játékosokat a mérkőzés után  újabb sokkhatás érte, ugyanis a találkozó alatt feltörték a csapat  öltözőjét, és onnan hét játékos pénzét, mobiltelefonját, óráját, ruháját és iratait tulajdonították el ismeretlen tettesek.  

Talán a véletlennek köszönhető (vagy sem), hogy csak a vendégek ajtaját törték be a hívatlan látogatók, a hazai és a bírói öltözők zárja sértetlen maradt. 

A kiérkező nyomozók a helyszínen felvették az adatokat, és rögzítették a nyomokat, de a játékosoknak feljelentést kell tenniük. A találkozón nem volt jelen az NB I-es  bajnoki mérkőzésen kötelező  biztonsági szolgálat, amit a dunaújvárosi klub vezetői mindenképpen jelentenek  a szövetség illetékes bizottságának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!