A közlekedésről, autózoknak

DH - Kamionforgalomra hétfőn még nem kell számítani, hiszen az ünnep miatt csak hétfő este tíz óra után járhatnak. Lezárások viszont lehetnek az utakon, nézze meg itt, merre!

duol.hu

A kamiontilalom már tart, és az ünnep miatt hétfőn 22.00 óráig érvényes.
 
Hétvégén terep-rali bajnokságot tartanak a Földes és Derecske közötti összekötő úton, melynek egy közel egy km-es szakaszát vasárnap délutánig lezárták. Ez idő alatt csak a célforgalommal közlekedők hajthatnak be az útszakaszra.
 
Autóversenyt tartanak a Bükkben. 6.00 és 18.00 óra között teljes lezárás lesz Ózd és Sáta, Ózd és Borsodbóta, valamint Királd és Ózd között.
 
Futóverseny miatt 9.00 és 9.30 óra között fél szélességben lezárják Nyúl községben a Kossuth Lajos utat a Jókai utca és a Szabadság utca kereszteződése között.
 
Fóton, valamint a Fót-Budapest és a Mogyoród-Fót összekötőúton felújítják az útburkolatot, a félpályás útlezárások miatt gyakori a torlódás.
 
A Szigetszentmiklósról a fővárosba bevezető úton csomópontépítés miatt zártak le egy kb. 300 méteres útszakaszt. A munka miatt szinte állandó a torlódás. Aki nem akar várakozni, az Dunaharaszti, vagy Halásztelek felé tehet kerülőt.
 
A Kisköre–Tiszanána összekötő utat felújítás miatt lezárták. Kömlő felé kell kerülni, amely 20 km-es többlet utat jelent. Az útszakaszra csak a megkülönböztető jelzést használó mentő, tűzoltó, vagy rendőrautó hajthat be.

Kompközlekedés:

A Balatonon a komp Szántódrévből 7.00 és 19.00 óra, Tihanyrévből pedig 7.30 és 19.30 óra között óránként indul.
 
A Dunán Szob és Pilismarót-Basaharc között 6.40–18.50 óra között jár a komp. Nagymarosról 19.00, Visegrádról 18.50, míg Paksnál 19.00 órakor indul az utolsó járat. Dunaújváros és Szalkszentmárton között még nincs átkelés.
 
A Tiszán Tiszaroff és Tiszasüly, valamint Nagyrév és Tiszakécske-Tiszabög között a komp még nem közlekedik.
Tiszadob és Tiszalúc között a pontonhidakat még nem állították össze, így napkeltétől napnyugtáig komppal biztosítják az átkelést.
Csongrád és Csépa között, valamint Lónya és Tiszamogyorós között is pontonhídon lehet átkelni.
 
A Hármas-Körösön Mezőtúr és Szarvas között jár a komp.

Forrás: Magyar Közút
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!