Véletlenül meglőtte magát, és meghalt az MPP egyik jelöltje

Véletlenül halálra sebezte magát a Magyar Polgári Párt (MPP) nagybaconi listavezetője egy rendőr barátja pisztolyával szombaton este.

MTI

A Mediafax hírügynökség jelentése szerint Veress Loránd, a Magyar Polgári Párt nagybaconi önkormányzati jelöltlistájának vezetője lakásába hívta vacsorázni a baróti rendőrség két rendőrét, akik közül az egyik jó barátja volt. 
Az előzetes vizsgálatok szerint a vendéglátó elkérte az egyik rendőr pisztolyát, hogy megnézze azt. A Kovászna megyei rendőrség szóvivője elmondta: "miután megkapta a pisztolyt, a 43 éves férfi figyelmetlenül kezelte a fegyvert, amely elsült a kezében, és olyan fejsérülést okozott, amely a halálát idézte elő". 

A Magyar Polgári Párt (MPP) Kovászna megyei elnöke, Kulcsár Terza József tragédiának nevezte a történteket, és hozzátette, várják az ügyészségi vizsgálat eredményeit. A Kovászna megyei ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés, hivatali visszaélés és a fegyverekre vonatkozó jogszabályok megszegése gyanújával indított vizsgálatot a két rendőr ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!