Vezetéstől eltiltott sofőrök buktak le

A dunaújvárosi rendőrök két olyan férfivel szemben intézkedtek szerdán, akiket korábban eltiltottak a vezetéstől. Továbbá ittas vezetővel is volt dolguk.

duol.hu

Egy 28 éves helyi férfit fogtak el a dunaújvárosi rendőrök szerda délelőtt, az illető ellen ugyanis körözés volt érvényben. A Fejér Megyei Bíróság BV. Csoportja bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, így a járőrök először a rendőrkapitányságra állították elő, majd őrizetbe vételét követően átkísérték a Pálhalmai Országos BV. Intézetbe.

Egy 40 éves akasztói férfi is előállításra került tegnap délelőtt. Ő egy Ladával közlekedett Ercsiben, a Rákóczi úton, amikor ellenőrizték. Ennek során kiderült, hogy a sofőrt a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága még tavaly szeptemberben jogerősen eltiltotta a járművezetéstől tíz hónapra. Így a férfi ellen szabálysértési eljárás indult, melynek során a rendőrök őrizetbe vették.

A kora délután folyamán egy másik járművezetéstől eltiltott férfivel szemben is intézkedésre került sor. Az autó, amivel közlekedett, szintén Lada volt, és őt is Ercsiben ellenőrizték. Ezt a férfit idén februárban tiltották el a járművezetéstől négy hónapra. A szabálysértési eljárás vele szemben is megindult, a rendőrök őt is őrizetbe vették.

A késő este folyamán egy ittas vezetővel szemben került sor intézkedésre. A sofőrt – aki egy Fiat Lineaval közlekedett - a járőrök Dunaújvárosban, a Dózsa György úton vonták ellenőrzés alá. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így a férfi ellen közigazgatási eljárás indult - tájékoztatott csütörtökön Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.               

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!