Összefogás a kis Majáért

Baracs - A súlyosan beteg, ötéves Fodor Majának szeretne segíteni a Baracs Média Egyesület csapata. Jótékonysági rendezvényt szerveznek e hét szombatján.

Körmendi Erzsébet

Maja ötéves kislány, aki egy súlyos, de gyógyítható betegségben szenved: nyirokkeringési daganata van. Gyógyulásáig rengeteg orvosi kezelés és fárasztó utazás vár rá és szüleire.  A Baracsi Média Egyesület vezetői és tagjai úgy gondolták, leveszik  a család válláról a költségek egy részét, s tőlük telhetően segítenek. Jótékonysági bált rendeznek március 17-én, szombaton este 8 órától, előtte 12 órától gyermekprogramokra  várják az érdeklődőket, támogatókat, adományozókat a faluházban.
Nagy szükség van a segítségre, hiszen Majának steril környezetet kell kialakítani a baracsi házukban, és a fűtésrendszerüket is korszerűsíteni kell, mert a kandallóval fűtés orvosilag nem javasolt. A beteg kislánynak két kicsi - hét és négyéves - testvére van. Miattuk az édesanyának rendszeresen ingáznia kell  Maja fővárosi kórházi ágya és az otthon között, és a fertőzésveszély miatt tömegközlekedési eszközt nem vehet igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!