Kiraboltak egy nőt, a rendőrség szemtanúkat keres

Dunaújváros - A jégcsarnok hátsó bejáratánál kedden délután történt rablás miatt indított eljárást a rendőrség. A nyomozók szemtanúk jelentkezését várják.

duol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás miatt ismeretlen tettes ellen, aki március 20-án, kedden fél hat körül a Papírgyári út és a Sport utca közötti erdős szakaszon – a jégpálya hátsó bejáratának környékén – egy nőt megfenyegetett, értékei átadására szólított fel. Az ismeretlen férfi az értékek megszerzését követően gyalogosan távozott.

A rendelkezésre álló adatok alapján a bűncselekmény idején a helyszín mellett egy ismeretlen hölgy haladt el kerékpárral, két világosbarna színű, vizsla fajtájú kutyával.  A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy a kerékpáros hölgy jelentkezzen a Bűnüldözési Alosztályon, Ongainé Dzsugán Viktória főhadnagynál a 06-25/510-510-es telefonszámon, illetve a 107, 112 ingyenes hívószámokon. A nyomozók természetesen mindazok jelentkezését várják, akik az említett időben arra jártak, és a bűncselekménnyel, vagy az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkeznek - közölte szerdán R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!