Digitális táblát, tujákat loptak ismeretlenek

Fehérvárcsurgón az általános iskolából jeleztek lopást hétfőn reggel, Mór külterületén egy faiskola területére mentek be ismeretlenek. Mindkét ügyben a móri nyomozók indítottak büntetőeljárást – tájékoztatott kedden a rendőrség.

duol.hu

Hétfőn reggelre eltűnt egy falra szerelt digitális tábla Fehérvárcsurgón, az általános iskola egyik tanterméből. A megállapítás szerint a tettes vélhetően egy nyitva hagyott ablakon mászott be. A lopással okozott kár majdnem negyedmillió forint.

Kora délután egy Mór külterületén lévő faiskola területéről kértek rendőri intézkedést. Ismeretlen tettes kivágta a faiskolát határoló drótkerítést, majd 23 smaragdtuját, két ezüst és két normand fenyőt tulajdonított el. A kerítés szombaton délben még ép volt, a bűncselekmény a megállapítás szerint ezt követően történt. A tulajdonos százezer forint lopási kárt jelzett.  Mindkét ügyben a Móri Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya nyomoz - közölte R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!