Örömtánc és könnyek - Sokáig vezetett az Alcoa, ám a hajrában vesztett

Dunaújváros - A megyei rangadók mindig érdekes, sőt izgalmas jeleneteket tartogatnak a közönség számára. A szerda esti sem volt más. Mindkét csapat eddig meglehetősen hullámzóan játszott.

Jankó Árpád

A fehérvári mester  azt tartotta döntőnek, hogy melyik csapat vészeli át a játékban  rövidebb idő alatt a  rossz perceket. A hazai edző viszont  úgy tervezte, hogy már az első másodperctől nekiesik a csapata, az Alcoának. Nos ez utóbbi nem jött be. Ideges futkosás jellemezte a játékot sok-sok támadásbeli hibával. Amúgy mindkét gárda keményen védekezett. A 10. percben még csak 1-2-őt mutatott az eredményjelző tábla. Majd úgy látszott: az Alcoa hamarabb  megnyugodott, és  ezzel meg is szerezte a vezetést. Hiába készült a Regale Trishchukból, valamint Tilingerből, a gyakorlatban nem sikerült a semlegesítésük. Igaz a hazai csapatban pedig két ügyes  fiatal szélső, Hosszú és Erdősi talált  többször a kapuba.

Nagyot küzdött a dunaújvárosi gárda az egyenlítésért, ami a 19. percben sikerült is (6-6).  Majd rövid vezetést követően   ismét a fehérváriak  lódultak meg, s övék lett az első játékrész.

Mihály Attila: - Volt egy rossz tíz percünk. A játékvezetők indiszponáltan bíráskodtak, de  nekem a csapatra kell koncentrálnom.

Gulyás István: - Szerencsére nem voltak a játékunkban mély hullámvölgyek. Fegyelmezettek voltunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!