Megvan a januári hónap orvosa és ápolónője a szavazatokból!

Dunaújváros - Gratulálhatnak A Hónap Orvosának és Ápolónőjének: a Szent Pantaleon Kórház két alkalmazottja nyerte olvasói pályázatunk első havi címét! Az ajánlás és szavazás folytatódik.

Pekarek János

Kiadónk, a Pannon Lapok Társasága évi rendszeres társadalmi felelősségvállalási programjai sorában idén meghirdette A Hónap (Év) Orvosa-ÁpolójaAsszisztense című olvasói pályázatot.

Ennek keretében ez év minden havában jelölhetik olvasóink (az újságból kivágott szelvényen és interneten egyaránt) a hónap általuk legjobbnak tartott orvosát, illetve ápolónőjét vagy asszisztensnőjét. A jelölések alapján szavazhatnak is (lapon és interneten).

A tizenkét A Hónap Orvosa és Ápoló-asszisztense közül pedig megválaszthatják Az Év OrvosátÁpolóját!

Most, az első ilyen szavazás után megállapíthatjuk, hogy olvasóinkban is régóta mocoroghat hasonló gondolat, mert rendkívül népszerűnek bizonyult az ajánlás és a szavazás!

A február 8-án, múlt szerdán megjelent szavazási névsor alapján összesen 1353 voks érkezett szerkesztőségünkbe. (Többségük természetesen interneten.) A Pannon Lapok Társasága öt napilapjánál együttvéve pedig több mint tízezer szavazat futott be.

Dunaújvárosban két kórházi ember lett a nyertes az egészségügy számos ágazatában dolgozó, a jelölőlapokon ajánlott  orvos és ápolónő, illetve asszisztensnő között

A Hónap Orvosa dr. Birkás Gábor belgyógyász.

A Hónap Ápolónője Spitz Éva, a Sürgősségi Betegellátó Osztály ápolója.

Mindketten a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház dolgozói. 

Gratulálunk!

 Az orvosokra beérkezett hétszázegy szavazat közül száztizenegyet adtak le Birkás doktorra (a voksok 15,83 százalékát), az ápoló-asszisztensnőkre kitöltött hatszázötvenkettő szavazatból hetvenhárom jutott Spitz Évára (11,2 százalék).

Birkás doktor hatvannégy szavazattal előzte meg a második helyezett orvost, míg Spitz Éva esetében sokkal szorosabb volt a verseny: ő kilenc szavazat különbséggel került az első helyre.

A nyertesekről szombatra  tervezünk hosszabb cikket megjelentetni.

Pályázatunk természetesen folytatódik: hamarosan leadhatják jelölőszelvényeiket-ajánlásaikat a februári hónap orvosára, illetve ápoló-asszisztensnőjére is  majd szavazataikkal eldönthetik a második cím sorsát.


Az ötlet jó, a Hírlap olvasói díjaznak

Pályázatunkon harmincnyolc orvost és huszonkilenc ápoló-asszisztensnőt jelöltek olvasóink január hónapban. Azt állapíthatjuk meg, hogy az ötlet jó, olvasóink díjazzák a felkészült, emberséges egészségügyiseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!