Hegyeshalom - Kilométeres a kilépő oldalon a kocsisor

Körülbelül egy kilométeres kocsisor állandósult vasárnap délelőttre a hegyeshalmi átkelő kilépő oldalán azt követően, hogy az osztrák hatóságok a Világgazdasági Fórum bécsi tanácskozása miatt szombattól néhány napra visszaállították az ellenőrzést valamennyi határszakaszon, köztük a Magyarországgal határos területeken is.

MTI

 Hegyeshalomnál folyamatos, de lassú a forgalom - mondta Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.     Korábbi közlés szerint az ellenőrzés csütörtök éjjel ér véget. A határátkelőhelyeken számítani kell arra, hogy az osztrák rendőrök ellenőrizhetik az Ausztriába utazók úti okmányait és a gépjárművek adatait. 
 A magyar rendőrség arra kéri az útnak indulókat, hogy még indulás előtt ellenőrizzék útlevelük vagy személyi igazolványuk meglétét, érvényességét, és az utazáshoz használt gépjármű papírjait.
 Az okmányellenőrzés érinti a vasúti és a vízi forgalomban résztvevőket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!