Fémet loptak - a tolvaj semmire sem emlékszik

Dunaújvárosban és környékén fémtolvajokat fogtak el a rendőrök, volt, aki vashulladékot szállító mozdonyról lopott, máshol rézcsövek tetszettek meg a tetteseknek...

duol.hu

Vashulladékot szállító mozdonyt dézsmáltak meg hétfőn ismeretlenek a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság területén. A négy elfogott férfit azzal gyanúsítják, hogy egy vashulladékot szállító mozdony „konyha” részéből 200 kiló saválló anyagot dobáltak le menet közben.  A két mezőfalvai férfit, valamint dunaújvárosi és dunaföldvári lakhelyű társukat akkor fogták el, amikor az anyagért visszamentek saját  járművükkel. Így a közel hetvenezer forintos becsült lopási kár megtérült. Mind a négy személy gyanúsított a lopás ügyében.

Nagyvenyim területén egy 40 éves mezőfalvai lakos férfit értek tetten a biztonsági őrök. A férfi a raktár ajtaját feszegette, amikor elcsípték. A hétfőn hajnalban elfogott férfi későbbi kihallgatásakor azt mondta, hogy annyira részeg volt, hogy semmire sem emlékszik.

Hétfőn délelőtt egy kft. dunaújvárosi telephelyéről jeleztek betörést. Az ismeretlen tettes rézcsöveket vitt el közel 150 ezer forint értékben. A tettes megrongálta a villamos szekrényt is. Százezer forint kárt okozott benne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!