Megyenap vásárral, a fehérvárcsurgói kastélyban

Fehérvárcsurgó - A szombati megyenap vendége volt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, aki a Károlyi-kastélyban tartott ünnepi közgyűlésen a megyék megerősödéséről is beszélt.

Tihanyi Tamás

 

Károlyi György házigazda köszöntötte szombaton a megyenap résztvevőit a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban, azon az ünnepi közgyűlésen, amelynek egyetlen napirendi pontja volt: a Fejér Termék Program elindítása. Vargha Tamás, a megyei közgyűlés elnöke vette át a szót, a kezdeményezésről, a Fejér Termék Programról beszélt, amely véleménye szerint a vásárlóknak garanciát, a helyi termelőknek pedig megmaradást jelenthet majd. A megyenap díszvendége, Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a megyék jelentőségét méltatta, mint a megmaradás garanciáit.

 


Az ünnepi közgyűlés egyhangúlag ( a 21 képviselőből 15-en voltak jelen) megszavazta a Fejér Termék Program elindítását. A megyenap estig tartott szórakoztató programokkal, vásárral, konferenciákkal.       

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!