Piacvezető szerepre törnek

Dunaújváros - Piacvezető szerepre tör a dunaújvárosi új- és használt autók területén az M8 Autócentrum Kft. Kétszáz érdeklődő látogatott el családi hétvégéjükre.

Szigeti Sándor

- A célunk az, hogy mi legyünk a piacvezető autókereskedés Dunaújvárosban. Bár az elmúlt időszak kedvezőtlen folyamatai mden szereplő esetében éreztetik hatásukat, erősnek érezzük magunkat. Már most szeretnénk megalapozni a jövőbeni piacbővülést - mondta el lapunknak Virág Endre.

Az M8 Autócentrum Kft. ügyvezetője hozzátette: a Seat és Skoda márkákon kívül továbbra is forgalmaznak KIA személygépkocsikat, de használt autókereskedésükre is joggal büszkék:


- A megbízható, olcsó kisautóktól kezdve a luxus kategóriáig minden megtalálható a Magyar úti használt gépkocsi telepünkön. Dunaújvárosban egyedülálló a választék, ráadásul Weltautó partnerként minden nálunk vásárolt használt gépjárműre egy éves garanciát vállalunk. Ha valaki elsőre mégsem találna magának megfelelő használt autót, akkor is tudunk segíteni. Nagyon jó kapcsolatban állunk ugyanis a Volkswagen-csoporttal és az Audival, így további minőségi használt autókat biztosíthatunk.

A cég nagyszabású terveit segíti a Magyar úti szalonhoz kapcsolódó nyolcszáz négyzetméteres szerviz is:

- A versenyképes ár mellett számunkra a stabilitás is nagyon fontos. Stabil pénzügyi háttérrel működünk, ezt is értékelik az ügyfeleink - hangsúlyozta Virág Endre. A stabil pénzügyi hátteret értékelik az ügyfelek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!