Újévkor nyit az agárdi korcsolyapálya

Az új esztendő első napján megnyílik a velencei-tavi korcsolyapálya az agárdi Popstrandon; sportolni csak a kijelölt területen szabad, másutt ugyanis balesetveszélyes lehet a jég.

MTI

A korcsolyázásra kijelölt területen 9-11 centiméter vastag, jó minőségű jég, valamint zene, melegedő, büfé, fűtött mosdóhelyiség és fakutyakölcsönző várja a tóhoz látogatókat - mondta el az MTI-nek a Popstrand főrendezője.
A korcsolyapályát kora délelőttől alkonyatig vehetik igénybe a sportolók, sötétedés után balesetveszélyes és tilos a jégre menni - tette hozzá Turbók János.
A kijelölt korcsolyapályán kívül azért tilos és veszélyes sportolni, mert a tó jege nem egyenletes vastagságban hízott meg - figyelmeztet a tavat kezelő regionális vízügyi igazgatóság műszaki igazgatóhelyettese.
Az északi parton a hét elején még hullámzott a víz, a kikötőkben és a nádasok mentén pedig csak néhány centiméteres, könnyen beszakadó jégréteg fedi a tavat - tette hozzá Tóth Sándor.

Címkék#agárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!