Vörösiszap-áradat - Adománygyűjtés lapcsoportunknál

Az október 4-én Ajka, Kolontár és Devecser térségében bekövetkezett súlyos katasztrófa károsultjainak megsegítésére adománygyűjtést kezdeményez lapcsoportunk.

duol.hu

Az ajkai zagytározó gátszakadása nyomán kialakult rendkívüli helyzet miatt családok százai, emberek ezrei kerültek kilátástalan helyzetbe. Az emberáldozatokat is követelő tragédia kárfelmérése napokig, hetekig elhúzódhat, ennek ismeretében tudjuk pontosan meghatározni, kinek, milyen formában tudunk segíteni. Ám addig is várjuk az adománygyűjtéssel egyetértők felajánlásait, miben, hogyan tudnak segíteni, mekkora összeget tudnak nélkülözni erre a célra.

Azt gondoljuk, most minden forint számít, hogy a megyénkben élő áldozatokon segíteni tudjunk. Várjuk a pénzbeli felajánlásokat a következő számlaszámra: OTP Bank 11748007-20097158, a közlemény rovatba az "adomány" szót kérjük feltüntetni.
 
Aki egyéb módon, például védőfelszereléssel, ruhákkal, élelmiszerrel, ivóvízzel szeretne segíteni, az értesítse szerkesztőségünket, mi erről hírt adunk és közvetítjük a segélyezést.


A történtek részletei a Dunaújvárosi Hírlap Online-on ide kattintva!

A katasztrófa részleteiről társalapunk, a Veszprémi Napló folyamatosan beszámol - Klikk ide!


Képek:
A katasztrófa helyszíne I.

 
Átszakadt a tározó 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!