Javult az állapota a meglőtt biztonsági őröknek

DH - Csütörtökön este lőttek meg két biztonsági őrt a budapesti, XIII. kerületi Tesco áruházban a Váci úton. A sebesültek jobban vannak, közölte a cég kommunikációs igazgatója pénteken.

MTI

Iglódi-Csató Judit tájékoztatása szerint a sebesült férfiak felépülése még hosszú heteket, hónapokat vesz igénybe.
Felidézte: csütörtök este nyolc óra után két, bolti tolvajlás gyanúja miatt ellenőrzésre bekísért vásárló dulakodásba kezdett a Tesco biztonsági őreivel, és egyikük fegyvert rántva két munkatársat megsebesített.
A szóvivő jelezte: a vállalat vezetői a családtagokon keresztül elismerésüket fejezték ki a bátor biztonsági őröknek.     "Munkatársaink a helyszínen hihetetlen bátorságról tettek tanúbizonyságot, saját testi épségüket veszélyeztetve végezték feladatukat, amiért hálásak vagyunk és büszkék vagyunk rájuk! Elismerésük természetesen nem marad el" - idézte a a cég az MTI-hez eljuttatott közleménye Per Bank-et, a Tesco vezérigazgatóját, aki - mint írták - személyesen is felkeresi majd a sérülteket.
A Tesco biztosította az érintetteket arról, hogy felépülésük idejére is gondoskodik róluk és a betegellátástól függetlenül teljes munkabérüket is megkapják - olvasható a közleményben. Az áruház munkatársainak a Tesco haladéktalanul professzionális segítséget biztosít ahhoz, hogy ezt a megdöbbentő esetet a lehető leghamarabb fel tudják dolgozni.
A dokumentum szerint a cég megköszönte a rendőrség gyors és hatékony fellépését is.

Eljárás több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!