Ezreket spórolhattak a Topaukció licitnyertesei

PLT-információ – Nagy örömünkre szolgál, hogy minden egyes alkalommal többen és többen látogatnak el virtuális árverési csarnokunkba. Ez legutóbbi, június végi Topaukciónk alkalmával is így volt. Nálunk jobban talán csak azok örülnek, akik fél áron – vagy majdnem fél áron – jutottak hozzá ahhoz, amire igazán vágytak.

PLT

Válogatni, csemegézni nem volt nehéz: több ezer ajánlat várt a regisztrálókra. A licitnyertesek az árverés lezárása után e-mailben értesítést kaptak arról, hogy az adott terméket, szolgáltatást milyen áron kapták meg, hogyan fizethetnek, illetve, hogy hol és milyen feltételekkel vehetik át az árucikket. Jó néhányan már jelentkeztek is a felajánlóknál: például a kádártai Lang Építő anyag kereskedésnél, akik kéményeket, folyókákat, hullámpalát bocsátottak licitre, és minden termékük el is kelt, tudtuk meg Ábrahám Gábor értékesítési vezetőtől.

Szépen fogytak az üdülések, hosszú hétvégék is: nagy sikere volt a hévízi és a zalakarosi wellnesskikapcsolódásoknak, az alsóörsi Balaton-parti családi, illetve a görögországi nyaralásoknak, de az ország távolabbi pontjáról – Debrecenből, Szentesről, Kecskemétről – is érkeztek felajánlások, amelyek szép számban elkeltek. Sőt, egyes klímaberendezésekért például igazi versengés alakult ki a licitálók között.

A Nívó J.F.F. Motor Team korábban motorosruhákat és bukósisakokat bocsátott árverésre, most két motorkerékpáros gumiabroncsszettet. Mint elmondták, ezúttal is megérte részt venni az aukción, hiszen ezekre is azonnal lecsaptak a licitálók.
Ugyanezt erősítette meg Bozsi Ferenc, aki Veszprémből tett felajánlást kézi szerszámgépekre. A korábbi Topaukciókhoz hasonlóan most is elvitték portékáit: sarokcsiszolót, fúrógépet, csavarbehajtókat. Elmondta, a visszajelzések mind pozitívak, az átvételkor jelzik is neki a licitálók: megérte az aukción vásárolni.

Köszönjünk mindenkinek, aki ellátogatott a   www.topaukcio.hu  weboldalra és velünk tartott. Reméljük, megelégedésükre szolgáltunk és örömüket lelték a játékban.

A továbbiakban sem maradnak on-line vásárlás nélkül, a Topaukció csapata hamarosan jelentkezik legújabb akciójának részleteivel. (x)  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!