Elfogták a zsaruk a körözött bűnözőket - A két férfi fényképét honlapunk is közzétette

Dunaújváros - Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akiknek a fényképes körözését a napokban közöltük a dh-n is. Egyiküket szombat hajnalban még ágyban fekve találtak, míg a másikat egy szekrény mögül húztak elő...

Dunaújvárosi Hírlap

A 25 éves P. Csaba és a 35 éves G. László ercsi tartózkodási helyén szombaton hajnalban tartottak házkutatást az ercsi és dunaújvárosi rendőrök. A két férfit különböző vagyon elleni bűncselekmények miatt körözték.

P. Csaba bűnlajstroma időközben újabb esettel bővült. A dh megtudta, hogy a Dabasi Városi Bíróság is kereste lopás miatt, e mellett a fővárosban  a közelmúltban hozott a bíróság egy korábbi betöréses lopásos ügyében ítéletet, amely értelmében két év hat hónap letöltendő börtön várt volna rá. -

G. László még aludt, amikor a rendőrök mentek érte, P. Csabára egy másik házban bukkantak rá. Jobb híján egy szekrény mögé rejtőzött el, de nem sok sikerrel - közölte a részleteket R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!