Hamiltonék vendége volt az F1 Csatorna Monzában

Monza - Kiadónk Foma-1-es szakportálja, az F1 Csatorna nem hagyhatta ki azt a lehetőséget, hogy részt vegyen a 2009-es évad utolsó európai futamán, Monzában. És ha már ott jártunk, akkor körülnéztünk a Paddock-ban, lencse- és mikrofonvégre kaptunk jó néhány pilótát. Mi több, Hamilton, Webber, Sutil és Kubica is megvendégelte kollégánkat.

Szabó Judit

A monzai kiruccanásunk olyannyira jól sikerült, hogy egy F1 Csatornás polót dedikáltattunk mind a négy pilótával. A versenyhétvégeken átlag 15 ezres látogatószámot produkáló F1 Csatorna szerkesztősége rövidesen aukcióra bocsájtja a dedikált ruhaneműt. A befolyó pénzösszeget pedig jótékony célra fogják felajánlani. 

Egyébiránt nem ez volt az első találkozónk a pilótákkal, a Magyar Nagydíj előtt névre szóló képregénnyel felfestett bögrével kedveskedett kiadónk tematikus oldala, az F1 Csatorna Nelsinho Piquet-nek.



Hamilton az F1 Csatorna képregényes pólójával
Fotó: F1csatorna

Úgyhogy, Forma-1-es ereklyegyűjtők figyelem! Olvassátok minden nap az F1 Csatornát! Hamarosan jelentkezünk az akció részleteivel.

A Monzában készült interjúkat és a részletes élménybeszámolót hamarosan elolvashatjátok az F1 Csatornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!