Figyelem, fokozott ellenőrzések Pest megyében!

Fokozott közbiztonsági és közlekedésrendészeti akciót rendelt el a Pest megyei Rendőr-főkapitányság vezetője augusztus 22-én a Szentendrén megrendezésre kerülő rendezvények miatt.

duol.hu

Az akció augusztus 21. 15 órától 2009. augusztus 23. 6 óráig tart - közölte a rendőrség a police.hu portálon.
A megye területén közlekedőket a fokozott ellenőrzés időtartama alatt többször is megállthatják, esetlegesen kisebb torlódások alakulhatnak ki. 

Budapest Rendőrfőkapitánya a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2009. augusztus 22-én 0 órától 24 óráig a főváros területén.

A fokozott ellenőrzés célja a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények, események megelőzése, megakadályozása. Az ellenőrzés keretében a rendőrség személyeket igazoltathat, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatja, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatja.

A BRFK mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása - olvashato a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!