Viva Comet díjazottak - Lola és SP a legjobb előadó (Képgalériával)

Budapest - Fergeteges hangulatú buli közepette adták át múlt csütörtökön este a Viva Comet idei díjait a Syma csarnokban. A kilencedszer megrendezett zenei eseményen mindenki ott volt, aki a bulvárvilágban számít, sőt kitűnően érezte magát, miközben ünnepelte a győzteseket.

Dunaújvárosi Hírlap

Itt aztán minden volt, ami egy ilyen gálán kell: kivetítő, klipbejátszás, show-műsor, élő riport, lazaság és jókedv. Az ismert hazaiak mellé hívtak két világsztárt is, akik mindezt tetézni tudták: a svéd Basshunter és norvég Madcon formáció (a Beggin című gigasláger előadói) fantasztikus produkcióval nyűgözték le az amúgy is feldobott közönséget.

A legek közül elsőként Puskás Peti Állítsuk meg a világot című számának videoklipjét (rendezte Herz Péter) díjazták a Viva volt műsorvezetői, majd az izgalom a legjobb új előadó kiválasztása miatt hágott újra a tetőfokára. Az elmúlt néhány hónapban, évben feltűnt és rögtön az élvonalba berobbant fiatalok közül a húszéves SP (Soproni Kölyök, azaz Éder Krisztián) osztatlan sikert aratott. Neki - ilyen még nem volt! - még egy Comet-gömb jutott, a közönség és a Viva szavazatai alapján a legjobb férfi énekes díját is ő vehette át - megelőzve Cozombolist, Majkát, Márkot és Puskás Petit.

A nők harcában igazi meglepetés született, hiszen nagyon nagy nevek, befutott előadók mérték össze magukat, s a 21 éves hatvani Korsós Judit, azaz Lola lett, szoros versenyben 2009 nyertese! Maga mögé utasítva a megújult Zsédát, Tóth Gabit, Dukai Reginát és Kovacsovics Fruzsinát.

A legjobb együttes kategória sem a papírformát hozta: negyedszer nyert Comet-gömböt Judy a Groovehouse-zal. Pedig az erős mezőnyben ott volt még az Anti Fitness Club, az IdiotSide, a No Thanx és a Sugarloaf is. Végül átadták a gálán a Magyar Könnyűzenéért díjat is, a húsz éve töretlen sikereket arató hiphop műfaj magyar nagyjainak, az Animal Cannibals együttesnek. Akik aztán pontot tettek az i-re, hatalmas örömzenével fejezték be a műsort. 

Fotógalériánk: ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!