Varázsos gyereknap

Dunaújváros - Egyszer volt, hol nem volt, a siklón innen, az óperencián túl, valahol az alsó Duna-parton megalakult a Bulikirályság, s tartott három napon és három éjen át - a gyerekek, s felnőttek legnagyobb örömére...

Szabó Betty

A két testvérpár, a két és féléves Somogyi Kitti, és nővére, a négy éves Somogyi Noémi is derekasan állta a küzdelmet, sok-sok csillagot ügyeskedtek a próbák során. Leginkább az tetszett nekik, amikor a kardra kellett célbadobniuk. Noéminek a kedvenc meséje a Piroska és a Farkas, és a Hófehérke. A daruszentmiklósi kislány azt is elárulta: járt már a Bartók színházban is, ahol rókát, ördögöt és királylányt is látott.

Bata Péter egy piros színű kis traktort szorongatott, a gyereknapi zsibvásárban vette neki az édesanyja.

Hatalmas sikere volt az Elvarázsoló liget színpadi produkcióinak - felnőtt és gyerek együtt nevetett Az égig érő fa hősének, Jancsikának kalandos történetén. A MárkusZínház fantasztikus alakítása mindenkit magával ragadott.

A nagy színpad előtt kutyabemutatót tartottak, a kulcsi Mesterségek Bölcsőjének alapítói pedig kézműveskedtek. Volt kisvonat, lovas szekér - némi eső is. Itt jártak a Szolnoki Hagyományőrző Zsoldosok. A Miénk itt a tér produkció során pedig a helyi tehetségek mutatkoztak be...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!