Tragikus motorbalesetek

<strong>Dunaújváros</strong> - A hétvégén két motorbaleset is történt; péntek este az M8-as autópálya, Bács megyei hídfőjénál megcsúszott egy motoros Suzukijával és életét vesztette. A másik súlyos kimenetelű baleset, a Papírgyári úton történt, a fiatal motorost életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Részletek!

duol.hu

Frissítve (17:22)

Sajnos megvan az M8-as sztráda első fekete napja, hiszen a hétvége előestéjén meghalt egy motoros a sztrádán. A vezető Dunavecse felé haladt, amikor  az egy sávra szűkülő részen utolért egy teherautót, fékezett, ami miatt a jármű megbillent, majd eldőlt. A negyvenéves pilóta ötven-hatvan métert csúszott az úttesten, majd a helyszínen életét vesztette. A baleset miatt a Pentele hídra két órán keresztül a hatos útról  és az M6-os sztrádáról nem lehetett felhajtani. 

A másik eset már a városban történt, a Papírgyári úton. Itt egy motoros két autót előzött, az egyik  bekanyarodotott, s összeütköztek. A balesetben a dunaújvárosi pilóta súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyi amerikaifutball csapatban is szerepelt fiatalember megsegítésére különböző fórumokon felhívás jelent meg:  kedden nyolc és tíz óra között az I-es rendelő vérellátó állomására várják mindazokat, akik segíteni szeretnének, mert a férfi rengeteg vért vesztett.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!