Kihűlés okozta a férfi halálát

<strong>Kulcs</strong> - Valószínűleg kihűlés vagy vízbefúlás okozta annak a kulcsi férfinak a halálát, akinek holttestét kedden délután találták meg Kulcson, egy vízelvezető árokban.

Szigeti Sándor

 Az elsődleges orvosi vélemények alapján kizárható az idegenkezűség, magyarán, hogy az elhunyt bűncselekmény áldozatává vált volna. Minden bizonnyal kihűlés vagy vízbenyelés okozhatta a kulcsi férfi halálát  tájékoztatta szerdán lapunkat R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az 51 éves férfit szeptember 19-én látták utoljára, azóta hiába keresték hozzátartozói.

Mint arról keddi lapszámunkban hírt adtunk, a holttestet egy helyi nyugdíjas vette észre nem messze a Duna-parttól, a falu központját a folyóval összekötő árokban, a Dózsa György út végén. Az elhunytat azért fedezhette fel az arrajáró férfi, mert az árokban alacsony volt a vízszint. A helyszínt a szerdán délutántól lezárták, a rendőrök és polgárőrök senkit nem engedtek az árok közelébe. 

Az elhunyt személyazonosságát a helyszíni szemle során sikerült megállapítani. Az ötvenegyéves helybéli férfi szeptember 19-én ment el otthonából, életjelet azóta nem adott magáról - tette hozzá a korábban elmondottakhoz a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!