Edzett kalapács

<strong>EFOTT 2008</strong> - 100 % metál a Dunaújváros és Vendégei Színpadon. Kalapács Józsi két napon belül már másodszor öblögeti át torkán a kőkemény igazságot most a Harddal.

Balla Tibor

Minden előírásszerű. Ondolált, fekete fürtök, gondosan metszett, fazoníroott szakáll, poros bakancs, fekete bőrnadrág, fűzős, koromfekete ing, érces hang. Kalapács tudja, mitől döglik a légy, meg a lányok. No nem a Döglégy, mert ő párhuzamosan a nagyszínpadon tolja a piroskarikás dumát, mi Józsink a rokkerek lelkébe lát. 

Kalapács tudja, mitől döglik a légy Fotó: BT

Az olyan dalszövegek is erről árulkodnak, mint az "Ameddig élek, keresem a bajt", meg hogy "Égni kell!". Ez utóbbi volt az első a banda létében, mertek nagyot álmodni, s ajánlják is mindenkinek. A recept kiválóan működik a rokkerek ma estére nyakizomgörcsökre számíthatnak, holnap durva másnapra. Hatalmas gitárszóló, és persze dobszóló is, hisz Donászy Tibor ül a bőröknél. Kitűnő bemelegítés. Az eredményt az Ossian aratja nyolctól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!