Kigyulladt a 22-es

Dunaújváros - Pénteken délután nem mindennapi riasztás érkezett be a dunaújvárosi tűzoltókhoz: kigyulladt a helyijáratos, 22-es busz

Szigeti SándorA "temetői járat" éppen a Magyar útról akart felkanyarodni az Aranyvölgyi út felé, amikor az utasok a sofőrnek jelezték: baj van, füstöt látnak a jármű hátulja felől. A  buszvezető nem vesztette el a lélekjelenlétét, sőt: mindenkit  leszállított a járműről, és a kézi poroltóval oltani kezdte a lángokat. 
A riasztást követően néhány percen belül a helyszínre érkeztek a dunaújvárosi tűzoltók, és nyolc perc alatt megfékezték a lángokat. Az első információk szerint valamilyen elektromos hiba (például egy vezeték megsérülése) okozhatta a balesetet. A tűz a jármű motorterében keletkezett, és szerencsére senki sem sérült meg. A tűzoltók még a helyszínen maradtak hűteni a karosszériát, a forgalom pedig nemsokára ismét megindulhatott.

Részletek a szombati lapszámunkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!