16°
17°
11°

Dunaújvárosi Hírlap Online - Dunaújváros friss hírei

Torna Challenge Világkupa / 1 hete
Felemás korláton és gerendán is bejutott a szo,bathelyi Világkupa döntőjébe a Dunaferr SE tornásza, Kovács Zsófia.
10 hónapja
Ma éjjel jön a Mikulás, és ajándékot hoz a világ összes gyerekének. Legalábbis ezt próbálják elhitetni velem. De én nem veszem be. Gyerek vagyok, de nem hülye.
2 éve
DH - Az urak ma igazán megtehetnek olyan, látszólag apróságot kedvesüknek, édesanyjuknak, anyósuknak, amit máskor nem. Például vásárlás, főzés, mosogatás, de ha ehhez nincs kedvük, maradhat a bevált virág. Merthogy ma van a nemzetközi nőnap...
2 éve
DH - Ki az? Ó-betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok! Összegyűjtöttük a legfrappánsabb Valentin-napi SMS-üzeneteket, és arra is vannak tippjeink, hogy mivel lepjük meg kedvesünket február 14-én.
3 éve
Dunaújváros - Hatvan tonna sónak, és a valamivel nulla fok fölé emelkedő hőmérsékletnek köszönhető, hogy járhatóak maradtak kedden a város útjai. Két nap alatt tíz centiméteres hótakaró hullott.
4 éve
Egy hónappal ezelőtt Áder János köztársasági elnök az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkárává nevezte ki L. Simon Lászlót, megyénk országgyűlési képviselőjét. A politikust a legfontosabb változásokról kérdeztük.
4 éve
Hogy Papcsák Ferenc, a Fidesz emblematikus figurája hatósági eszközökkel próbálja elhallgattatni a neki nem tetsző véleményeket nyilvánító kommentelőket, az egyfelől szánalmas, másfelől teljességgel hiábavaló próbálkozás.
4 éve
Tudom, kicsit kellemetlen... de mindegy. Jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság: a lényeg, hogy a NASA üzeni mindenkinek, hogy ...2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz.

Legolvasottabb

1
Holttestet találtak a dunaújvárosi Kikötő-öbölben
2
A dunaújvárosi uszodában forgatott az Oscar-díjas Jennifer Lawrence
3
Feltörtek egy dunaújvárosi lángosost
4
Több helyen áramszünet lesz pénteken Dunaújvárosban!
5
Végső búcsút veszünk Ősze Józseftől
Davis-kupa
Belgiummal játszik a férfi teniszválogatott
női Bajnokok Ligája / 11 perce
Budapest rendezi a 2019-es döntőt
Budapesten a Groupama Arénában rendezik két év múlva a női Bajnokok Ligája döntőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) beszámolója szerint.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *id. TAMANKÓ FERENC* 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, pénteken 11 órakor lesz a daruszentmiklósi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *PRIBÉK LÁSZLÓNÉ* életének 64. évében elhunyt. Temetése 2017. szeptember 25-én 13 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VUKOV IRÉN* 88 éves korában megtért őseihez. Temetése 2017. szeptember 22-én 10 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
fifika / 32 perce
Leutánozta a gazdi hangját, így rendelt neten egy papagáj
kuriózum / 1 órája
Látta már a világ egyetlen albínó orángutánját?
rainbow six / 1 órája
Halálos frissítést kapott egy Playstation 4 játék
Gyógyszer / 1 órája
Vesztésre állunk a kórokozókkal szemben
Sérül a testi épséghez fűződő joguk / 2 órája
A székelyek szerint szükséges a medvevadászat
Felfedezés / 2 órája
Rájöttek, honnan került oxigén a Föld légkörébe