Bulvár

2012.01.08. 20:45

VV5: A védettségért dalolásztak a villalakók

Nagy volt a tét: amelyik páros a legtöbb szavazatot kapta a daláért, védettséget nyert. A verseny ezen szakaszában a lila kendő már bárkinek jól jött volna.

zaol.hu

A Való Világ 5 maradék nyolc lakója ezúttal párokat alkotva harcolt a lilla kendőért, azaz a védettségért. Az X-faktor sztárjai, Muri Enikő, Kocsis Tibor, Vastag Csaba és Király L. Norbi mentoráltjaiként készültek egy héten át a vasárnap esti előadásra, kicsit sem zökkenőmentesen.

A legkevésbé esélyesnek Király L. Norbi mentoráltjait, Esztert és Pétert tartották, ami be is igazolódott, ők kapták a legkevesebb szavazatot. Az ügyvédnő eddig nagy fölénnyel tért vissza a párbajairól, Péter azonban erősen megosztja a közvéleményt. Az énektudásuk sem volt igazán értékelhető, azonban a dalválasztásuk nagyon jó volt, szórakoztató előadást kaptunk tőlük.

 

 

A leginkább Fecó és Kinga vágyott a védettségre, mert mindketten úgy érezték, rajtuk a sor, hogy párbajozzanak. A párosok közül talán ők énekeltek a legjobban (amennyiben lehet használni az ének szót a villalakók esetében), és Vastag Csaba személye is sok szavazathoz juttathatta őket. A Boldogság, gyere haza című dallal a harmadik helyet tudták megszerezni, ez pedig hozzájárult ahhoz, hogy Kinga lett a kiválasztott.

 

 

Attila és Seherezádé Muri Enikő segítségével készült a vasárnapi énekversenyre. Nehezen egyeztek meg a dalban, mert Attila nem volt hajlandó szerelmes dalt énekelni. Többször beszólt Sehinek is, aki nem hagyta magát, így kisebb-nagyobb szócsaták szakították félbe a próbákat. Attila már az előző kiválasztásnál is közel került a párbajhoz, de a szőke ciklonnak is volt félnivalója, így mindkettőnek jól jött volna a védettség. Nem sokkal, de alulmaradtak Veráékkal szemben.

 

 

A győztes páros végül Csaba és Vera kettőse lett. Őket az X-faktor idei győztese, Kocsis Tibor vette a szárnyai alá. A Színezd újra című dalt nehezen tudták megszerettetni a fiúk Verával, de a kezdeti nehézségek után jól tudtak összedolgozni. Úgy tűnik megérte.

 

 

Ön szerint kinek kellett volna megnyernie a dalversenyt?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!