Bulvár

2011.03.18. 12:58

Rihanna: szexinek érzem magam!

A barbadosi születésű énekesnőt a híres fotós - Annie Leibovitz - fotózta a tengerparton. A lapban a rengeteg kép mellett természetesen egy intejú is helyet kapott, amelyben testéről, érzéseiről és természetesen munkájáról is kérdezték Rihannát.

PLT

Lángvörös fürtök, hatalmas szemek, érzéki száj, érdekes hang és látványos videoklipek. Ez az, ami Rihanna neve hallatán eszünkbe jut. Néhány év alatt a világ leghíresebb sztárjai közé küzdötte fel magát, s szinte pillanatok alatt szex-szimbólummá vált.

Saját bevallása szerint teste nem olyan, mint "ami a nagy könyvben meg van írva", ám jól érzi magát benne. "Úgy érzem, hogy szexi vagyok. Nem akarok megszabadulni domború idomaimtól, sőt, így jobban érzem magam. Egészséges vagyok, és nekem ez a legfontosabb."

Az énekesnőt a színészet is érdekli: 2012-ben meg is csodálhatjuk a mozivásznon. A Battleship (Csatahajó) című filmben olyan sztárok mellett szerepel majd, mint Liam Neeson (Batman, A szupercsapat), Alexander Skarsgard (True Blood, Generation Kill) vagy Taylor Kitsch (The Covenant, Friday Night Lights).

A film kedvéért erőnléti edzésbe is kezdett az énekesnő, ám nem a megszokott monoton edzőtermi erősítést választotta, hanem személyi edzője különleges mozgásokat ötvözve segít neki megnövelni állóképességét - erről a módszerről azonban nem árult el többet az aranytorkú lány.

Arról, hogy a Colin Farrellel való kapcsolatáról igazak-e a híresztelések, nem nyilatkozott a barbadosi szépség.

(Forrás: www.vogue.com)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!