Bulvár

2012.05.03. 11:30

Rasszista az Ashton Kutcher-reklám

Visszavontak egy online reklámot, amelyben Ashton Kutcher indiai férfit alakít, mert egyes nézők rasszistának nevezték a hirdetést.

MTI/AP

Ashton Kutcher a Popchips új reklámarcaként négy rövid reklámklipben alakított négy különböző, jellegzetes karaktert. A hirdetések közül csak az ellen érkezett panasz, amelyben a barna bőrűre maszkírozott Kutcher egy Rádzs nevű bollywoodi producert játszik, aki "a szerelmet keresi". A klipet a YouTube és a Facebook portálról is eltávolították.

A Popchips szóvivője elmondta: a reklámot kifejezetten azzal a céllal készítették, hogy a paródiák vidámságot fakasszanak, nem volt szándékukban sem sztereotípiákat gyártani, sem bárkit is megsérteni. Vállalata reméli - tette hozzá a szóvivő -, hogy az emberek megértik, milyen szellemben készült a produkció, és tetszeni fog nekik.

A további három reklámvideó, amelyekben a Két pasi meg egy kicsi új sztárja divatőrültet, drogfüggőt és tetovált motorost alakít, fennmaradt a világhálón.

Kutcher egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!