Bulvár

2012.02.24. 12:27

Oscar-díj: kevesebb ékszer a sikk az idei gálán

Los Angeles - Egy rosszul megválasztott ruha vagy kiegészítő megsemmisítő csapást mérhet egy sztárra Hollywood legpompásabb ceremóniáján, az Oscar-gálán. A szakértők szerint a filmcsillagoknak gondolnia kell arra is, hogy most vasárnap a minél kevesebb ékszer lesz a sikk.

zaol.hu

A legszükségesebb kiegészítőkre kell szorítkoznia a sztároknak, úgy kell ékszert választaniuk, hogy az ne legyen több egyetlen hangsúlyos darabnál - tanácsolta Allen B. Schwartz divattervező. Mint kiemelte, az új trend szerint az ékszer minimális, a ruha kapja a sztárszerepet.

A következő buktató, hogy a gondosan kiválasztott ruhához megfelelő kiegészítő párosuljon. Kristen Wiig azért került a legrosszabbul öltözöttek listájára a hollywoodi színészcéh (SAG) minap megrendezett díjátadója után, mert nyakpántos Balenciaga estélyijétől durván elütött a nyakát díszítő fekete Fred Leighton gallér.

Szinte mindegy, hogy feltűzve vagy leeresztve hordja valaki a haját, nyugodtan viselhet káprázatos fülbevalót, ugyanis a merész színű ruhák és az egyszerű vonalak lehetővé teszik - mutatott rá Francois Ortarix, a Swarovski cég reklámfőnöke. Mint jelezte, a fülbevalók az arcot is beragyogják, és egy különleges fülbevaló a nyakéket is feleslegessé teszi.

Swarovski kézitáskákat az idei díjszezonban már Emily Blunt, Glenn Close és A némafilmes francia sztárja, Berenice Bejo is viselt. Octavia Spencer pedig, aki A segítség című Oscar-jelölt filmben hívta fel magára a figyelmet, ugyancsak szívesen dobja fel toalettjét a cég ékszereivel.

Ortarix a 2008-as Oscar-gálán volt a legboldogabb, amikor Marion Cotillard a Piaf című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznő díját. A kedves és gyönyörű francia díva Swarovski kézitáskával vonult be a nemzetközi sztárok táborába - idézte fel a pillanatot a reklámfőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!