Bulvár

2016.11.27. 17:20

Szuperkoncerttel, két friss lemezzel ünnepelt a Quimby

Budapest/Dunaújváros - Szombaton este háromórás szuperkoncerttel ünnepelte 25. születésnapját a Quimby. A rajongók két friss lemezt is tehetnek majd a fenyőfa mellé.

Dunaújvárosi Hírlap

A 2013-as Sziget Fesztiválon már látványvilágában (is) lenyűgöző Csodaország címmel futó szuperkoncert után várható volt, hogy valami hasonlóan nagy dobásra készül a Quimby a 25. születésnapra is. A Micsodaország a Papp László Sportarénában várta a híveket szombaton este.

Akiket nem kell bemutatni - háromórás maratoni koncerttel örvendeztette meg táborát hazánk egyik legnépszerűbb zenekara Fotó: MTI

A maratoni három órás bulin a Kiss Tibor frontember vezette csapat megpróbálta teljes egészében bemutatni az utóbbi negyedszázadban építgetett Quimby-univerzumot - a jelenlévők döntő többsége szerint sikerrel. A csapat a hívők további kényeztetésére két albumot is villantott. Az English Breakfast, valamint a Jónás Jelenései bizonyára remek szolgálatot tesznek majd a következő negyedszázad megalapozásához. Quimby, Isten éltessen!

Címkék#Zene#Quimby

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!