Bulvár

2012.01.17. 19:17

Kamera rögzítette, hogy megerőszakolják a valóságshow-ban a lányt (videó 18+)

Hatalmas botrány Brazíliában! Élő adásban erőszakolták meg a valóságshow egyik szereplőjét.

Dunaújvárosi Hírlap

A rendőrség is nyomozást indított a Brazíliában óriási népszerűségnek örvendő Big Brother-ben történek miatt. Az éjszakai internetes adásban ugyanis nemi erőszaknak lehettek szemtanúi a valóságshow nézői.

A játékosok buliztak, sokat ittak. A 23 éves diáklány, Monique Amin öntudatlanul feküdt az ágyban, amikor bebújt mellé játékostársa, Daniel Echaniz. A videón látható, hogy a magatehetetlen lánnyal szexuális kapcsolatot létesít a 31 éves férfi.

Másnap a lányt megkérdezték, mi történt a paplan alatt, de Monique semmire sem emlékezett. A rendőrség órákon át faggatta a lányt, majd orvosi vizsgálatnak vetették alá. Végül választás elé állították a szerkesztőket: vagy beszüntetik a műsort, vagy kizárják a férfit a játékból. Az utóbbi mellett döntöttek.

Ha bebizonyosodik az erőszak, Daniel akár 10 év börtönt is kaphat.

A brazil Big Brother nagy nézettségnek örvend, több millióan követik figyelemmel a szereplők mindennapjait.

Videó 18+

 

 

Sokminden megtörténhet egy ilyen környezetben, a bezártság olyan dolgokat is kihoz az emberekből, amit azelőtt el sem tudott volna képzelni. De a nemi erőszak nagyon komoly dolog!

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!