Bulvár

2011.08.05. 07:45

Internetmogult alakít Kutcher a Két pasiban

Los Angeles - Összetört szívű internetmilliárdost alakít Ashton Kutcher a Két pasi - meg egy kicsi című tévésorozatban. A sikersorozat szeptemberben folytatódik - jelentette be szerdán a CBS csatorna szórakoztató programjainak főnöke, Nina Tassler.

PLT

A Két pasi - meg egy kicsit Charlie Sheen kirúgása után levették a képernyőről. A közelgő újrakezdéssel kapcsolatban kiszivárgott, hogy a bevezető epizódban a Sheen alakította szereplő meghal, és temetésen búcsúznak tőle. Tassler sem cáfolni, sem megerősíteni nem volt hajlandó a spekulációt, a USA Today csütörtöki számában azonban egy meg nem nevezett, jól értesült forrásra hivatkozva megerősítette, hogy az új sorozat első része a Sheen által alakított karakter gyászszertartása mentén bonyolódik majd.
  
Sheen szerződését a 2003 óta futó sorozatban botrányos viselkedése miatt bontotta fel a csatorna. Azt azonban elismerték, hogy a sorozat szereposztásának megváltozását nyilván nem nyelik majd le egykönnyen a korábbi rajongók. Tassler mindenesetre teljes tekintélyével kiállt Kutcher mellett, akit "hihetetlenül profinak" nevezett.
   
Az új szezon első epizódját nagyobbrészt pénteken veszik fel. Kutcher a Walden Schmidt nevű dúsgazdag internetmogult játssza, de nem lesz köze az egykori szoknyavadász Charlie Harperhez, akit korábban Sheen alakított. Az új szereplő a USA Today szerint úgy kerül bele a cselekménybe, hogy megvásárolja a kiírt eddigi főszereplő lakását.
   
A csütörtökön kezdődő forgatás közönségével titoktartási szerződést íratnak alá, a CBS-nek a sorozatttal kapcsolatos marketingstratégiája a premierrel kezdődik. Tassler a forgatókönyvvel kapcsolatban elmondta: úgy gondolja, hogy annak a régi rajongók is örülni fognak, és hogy a sorozat új nézőket is tud toborozni Kutchner hívei közül, aki egyéves szerzódést írt alá a CBS-szel.
   
Az új részeket szeptember 19-én kezdik vetíteni, az első epizódot két részre bontva fogják sugározni - mondta el az amerikai piacon az országos hálózatok között a nézettség és az Emmy-nevezések terén is vezető CBS illetékese. A Két pasi - meg egy kicsi a csatorna legnézettebb sorozata volt.

Forrás: MTI/Reuters

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!