Bulvár

2012.03.22. 10:50

Csillagászati áron eladó a Michael Jackson által bérelt villa

Csillagászati áron, 23,9 millió dollárért eladó Los Angelesben a Michael Jackson által bérelt villa, az az épület, amelyben a popcsillag 2009-ben meghalt.

MTI/AFP

A nyugati parti metropolis Holmby Hills nevű városrészében álló "francia kastély" - ahogy az ingatlant hirdető cég reklámozza az épületet - 2002-ben épült.

 

 

A villában hét hálószoba, 13 fürdőszoba, pazar borospince, mozi, spa, edzőterem és medence is van, a lakók kényelmét összesen 1580 négyzetméternyi lakóterület és kert szolgálja.

Michael Jackson mindössze néhány hónappal 2009. június 25-én bekövetkezett halála előtt költözött be a villába. Nem vásárolta meg, hanem bérelte. A hirdetésben mindazonáltal nem utalnak arra, hogy a pop királyaként emlegetett előadó is lakott a villa falai között.

Az ingatlant hétfőn hirdették meg a világhálón, és máris nagy érdeklődés kíséri. Az épületbe azonban csak "komoly" érdeklődők nyerhetnek bebocsátást. A hírek szerint egyvalaki már jelezte, hogy megvenné a pazar ingatlant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!