Bulvár

2012.05.22. 12:44

Cannes: Brad Pitt Angelina Jolie nélkül

A négy napja szakadó eső Brad Pitt érkezésére sem állt el a 65. cannes-i filmfesztiválon. Az amerikai filmsztár egyébként kivételesen Angelina Jolie nélkül érkezett a Croisette-re, s azt mondta: egyelőre még nem tűzték ki az esküvőjük időpontját.

MTI

"Nincs még meg a dátum, semmilyen dátum sincsen" - mondta egy újságírói kérdésre Brad Pitt az amerikai versenyfilm, a Killing them softly (A kegyes halál) díszbemutatója előtt kedden tartott sajtótájékoztatóján. "Az esküvő dátumát illetően csak pletykák keringenek" - tette hozzá arra vonatkozólag, hogy tényleg augusztusban házasodik-e össze Angelina Jolie-val.

Az ausztrál Andrew Dominik rendezésében készült erőszakos gengszterfilmben Brad Pitt egy bérgyilkost játszik, akinek a maffián belül kell "rendet raknia".

Az amerikai filmsztár azt is elmondta, hogy az esti vörös szőnyeges bevonuláson nem lesz mellette gyermekei anyja.

"(Angelina) nincs itt. Egy filmet készít éppen elő, amelynek forgatása hamarosan kezdődik" - hangsúlyozta Brad Pitt. Arra a kérdésre, hogy fognak-e Angelinával együtt forgatni a közeljövőben, azt válaszolta: "Nagyon szeretnék".

A 48 éves Brad Bitt és a 36 éves Angelina Jolie a hollywoodi filmipar egyik legismertebb álompárja és visszatérő vendégek a cannes-i filmfesztiválon. Hat gyermeket nevelnek közösen, akik közül hármat örökbe fogadtak, háromnak pedig ők a biológiai szüleik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!