Bulvár

2012.01.17. 11:06

Bikicsunáj visszatér!

A Megasztár által hírnevet szerzett Bikicsunáj, azaz Szarka László jelentkezik a Csillag Születik tehetségkutatóba - mondta az önjelölt sztár a Blikknek.

Dunaújvárosi Hírlap

A Bikicsunáj néven hírhedté vált Szarka László nem adja fel! A Blikk információja szerint a mindössze 28 ezer forintos munkanélküli segélyből élő férfi újra próbálkozik a tehetségkutatók világában, ezúttal a Csillag Születikben.

A Megasztár után sikerült ismertté válnia, sok helyre hívták, interjúk sorát készítették vele, azonban amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is szállt a hírnév. A megkeresett pénz már elfogyott, manapság csak a 28 ezer forintos segély maradt, mint megélhetési forrás.

Bár hamarosan kezdődik a Megasztár 6, itt újra nem próbálkozik. Inkább a konkurens csatorna tehetségkutatójában, a Csillag Születikben szerepelne. Azt még nem tudni, milyen produkcióval áll ismét a nagyközönség elé Szarka László, de abban biztosak lehetünk, felejthetetlen élményben lesz részünk!

Videó: Bikicsunáj

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!