Bulvár

2012.01.13. 11:46

Angelina Jolie bevallotta, teljesen összeomlott

Angelina Jolie-ra sírva talált rá párja, Brad Pitt a zuhany alatt. A színésznő őszintén vallott összeomlásáról.

PLT

A mindig magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak tűnő Angelina Jolie elmesélte, milyen érzelmi válságon ment át az In the land of blood and honey (A vér és méz földjén) című filmje készítése közben. A 36 éves színésznő rendezőként és íróként is kivette a szerepét, és úgy tűnt, nagyon élvezte az új feladatokat. A napokban azonban bevallotta, összeomlott, úgy érezte, túl nagy feladatot vállalt magára.

A sztár elmesélte, hogy olyan nagy volt rajta a nyomás, hogy komoly válságba került. Brad Pitt sírva talált rá a zuhany alatt. Úgy érezte, hogy ő túl kevés ehhez a hatalmasnak tűnő feladathoz képest, és nem fogja tudni végigcsinálni. "Teljesen összeomlottam" - mondta Angelina Jolie.

Azt is elmesélte, hogy ő is nagyon sokat tanult a film forgatása közben, és azt akarta, a gyermekei is így érezzenek. Két fontos dolgot akart megmutatni számukra, hogy mit jelent az együttérzés és a tisztelet. Most egy ideig biztos nem rendez, inkább visszatér a színészi pályára.

A boszniai háború idején játszódó film egy szerelmi történeten keresztül meséli el a szörnyűségeket. A film néhány jelenetét Budapesten forgatta Angelina. A filmet már a premier előtt Golden Globe-ra jelölték, mint legjobb idegen nyelvű alkotás. Emellett már kitüntették Stanley Kramer produceri díjjal is.

Úgy tűnik, feleslegesen aggódott Angelina Jolie.

Trailer:

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!