Bulvár

2017.09.06. 10:01

Nem akar magányosan nyaralni? Béreljen aranyhalat társnak!

Aranyhalat bérelhetnek a magányos vendégek a belgiumi Charleroi-ban lévő reptéri hotelben.

A Brüsszeltől nagyjából egy órányira lévő hotel recepcióján egy "Bérelj halat" feliratú akváriumban úszkál a szálloda három aranyhala.
Az állatokat napi 3,5 euróért (ezer forintért) lehet kibérelni. A gyermekes családoknak azonban - igény esetén - ingyen jár az állati társaság.

David Dillen hotelmenedzser szerint az eredeti terv az volt, hogy valamivel elszórakoztassák a vendégeket, amíg azok a recepciónál várakoznak, néhányan azonban kibérelték a halakat az ott tartózkodásuk idejére, és voltak, akik együtt fotózkodtak az állatokkal, majd a képeket kitették a közösségi oldalakra.

Dillen szerint az egyik halat el is vitte magával egy holland kislány: annyira megszerette az állatot, hogy titokban becsempészte az autójukba. A gyermek édesapja később telefonon rendezte a dolgot a hotel munkatársaival.

A külföldi vendégeknek hála a hotel aranyhalai nemzetközi ismertségre tettek szert, még Ausztráliába is eljutott a hírük.

Fotó: pixabay.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!