Bulvár

2016.12.14. 18:05

Aki Tommy Boyként vált ismertté országszerte

Dunaújváros - Tommy Boy, polgári nevén Könyves Tamás a következőket mondta el önmagáról, életstílusáról.

Hankusz Kálmán

- Ma kevés stílusos személyt látok, inkább tömegemberek vannak, és ezeket a ránk ömlő reklámok termelik ki. Mivel maga a szó számomra csupa nagybetűvel írandó, mindenképpen valami meghatározó tevékenység, viselkedés vagy akár tárgy kell, hogy legyen a maga egyediségével, ekkor mondható el, hogy stílusos.

- Gondolom, sokan emlékeznek, hiszen a mai napig lépten-nyomon megállítanak, a Való Világ háromban szerepeltem. Mivel itt nincsenek eredmények, legfeljebb a végén egy győztes van, így csak azt tudom elmondani, hogy négy hónapig voltam bent.

- Az életemet teljesen megváltoztatta a műsor már a bentlét alatt is. Ott saját magamat kellett adnom e luxus börtönben, mert lássuk be, az volt. Rengeteget tanultam az összezártságból adódóan. Kamerák mindenhol, összezárva azzal a néhány emberrel napi 24 órán át, nincsenek külső ingerek, és a kamerák minden mozdulatodat veszik. Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy idegőrlő. Saját magadat képviseled a saját stílusodban, de azt nem tudod, hogy ez mire elég. Az alkalmazkodó készséget fejleszti, az biztos.

- Egy komoly bölcsességet megtanultam: csak azokban az emberekben bízhatok, akik igazán közel állnak hozzám, s mivel őket én választom ki, az én felelősségem, hogy helyesen döntök-e?

- Ezek akár végig is kísérik az életemet. A jöttment emberekben nem tudok megbízni, és a valóságshow épp erről szól, hogy az emberek jönnek-mennek. Arról nem is beszélve, hogy a személyiségek kiválasztásába nincs beleszólásuk a szereplőknek. A kiválasztás különböző szempontok alapján történik, lehet, hogy a hétköznapi életük folyamán nem is bírnák egymást elviselni. Csak hát odabent nem lehet kerülni a másikat, vagy átmenni az út túloldalára. Mindenki úgy érkezik egy válogatásra, hogy valamilyen karriert szeretne csinálni, de ez nem mindig sikerül.

- Az én helyzetem annyival volt más a többiekhez képest, hogy korábban is a show business-ben dolgoztam, tehát a kamerák, a nyüzsgés, az ismertség nem volt új.

- Amikor a Villából kijöttem, egy új világ várt rám. Mindössze egyetlen gondolatot kaptam útravalónak: hogy a megnyílt új lehetőségekkel, mihez tudsz kezdeni, az rajtad áll .

Aki nem tudná a nevem. Nem az idegeneknek szól, hanem finom kérés, hogy ne nyúljanak a holmimhoz a stábtagok
Fotó: Hankusz Kálmán

- Legalább 15 éve sportolok, bár ha bele gondolok, lehet, hogy hosszabb ideje. Korábban karatéztam, kempóztam, de már jó ideje csak edzőterembe járok. Talán nem tűnik szerénytelenségnek, ha azt mondom, hogy a külsőségekkel már kevésbé foglalkozom. Inkább az üzleti életben próbálom a saját stílusomat csiszolni.

- Imádom az állatokat, volt kutyusom 14 évig, de a mostani életvitelembe nem fér bele. Önzés lenne állatot tartanom, bármennyire is szeretem őket.

- Van tetoválásom, de senkit sem biztatnék rá, hogy csináltasson. A története tanulságos: ez egy párkapcsolati tetko. A kapcsolat elment, a tetko maradt. Ebből az a tanulság, hogy meg kell fontolni a tetoválásokat, mert ha az ember meggondolja magát, nem nagyon van visszaút.

- Ha öltözködésről van szó, a sportosan elegáns fazont kedvelem, ezt is inkább a sportos felé hajlítva. Tetszik, ha valakinek van stílusa, de nem e szerint ítélem meg az embereket, elég ha valaki tiszta és ápolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!