Bulvár-celeb

2021.05.02. 08:03

Órákig elhunyt apjuk mellett játszottak a 3 és 5 éves testvérek

Nagyon megviselte a gyászoló édesanyát a férje elvesztése, akivel több mint 11 évig éltek együtt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy többgyermekes apuka a veszprémi otthonában vesztette életét. A férfit a hazaérkező párja próbálta újraéleszteni, de ő és a hozzá csatlakozó mentősök sem tudtak már segíteni rajta – írja a Bors. Az asszony a portálnak elmondta, hogy a férje reggel szólt neki, hogy nem érzi jól magát, ezért nem vittel el óvodába és bölcsődébe sem a gyerekeket. A család egyik ismerőse napközben elment az albérletükhöz, hogy meggyőződjön minden rendben van-e, és bekukucskált az ablakon.

Az ablakon keresztül úgy tűnt a számára, hogy minden rendben van, mert a hároméves és ötéves gyerekek az apjuk mellett játszott, sőt a kisfiú még a kezeivel azt is mutatta, hogy alszik az apukája. A mit sem sejtő gyerekek órákon keresztül halott édesapjuk mellett játszottak, amikor három óra előtt nem sokkal munkából hazaérkezett az édesanya. Először a nő is azt gondolta, hogy alszik a párja, ezért megpróbálta felkelteni. Amikor oldalára fordította, akkor vette csak észre, hogy véres folyadék folyt ki Lajos száján.

Azonnal hívta a mentőket, és megkezdte az újraélesztését, de már nem lehetett segíteni rajta.

„Itt hagyott bennünket, nagyon nagy hiányt érzek, nem tudom mi lesz velünk nélküle” – mondta az összetört anya. Elmondása szerint a gyerekek fel sem fogták mi történt az apjukkal, többször céltalanul, fel-alá mennek a lakásban, valószínűleg édesapjukat keresik – mondta a megtört anya.

Borítókép: illusztráció

Címkék#tragédia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!