Ország-világ

2020.10.27. 12:29

Itt az AC/DC legújabb klipje, hat év után jön az album is

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, melynek készítésében ismét David Mallettel, a neves rendezővel működött együtt a csapat.

Forrás: BORIS HORVAT / AFP

A klip megjelenését egy különleges videó is kíséri, melyben az AC/DC tagjai és David Mallet beszélgetnek a csapat korábbi, mostanra ikonikussá vált klipjeiről, illetve természetesen szóba kerül a legfrissebb közös munkájuk eredménye is.

Az AC/DC 6 év után friss dalokat tartalmazó lemezzel jelentkezik, mely a “Power Up” címet kapta és november 13-án kerül világszerte a rajongók kezébe.

Az album felvételében a legendás csapat ismét Brendan O’Brian producerrel dolgozott együtt, akivel a 2008-as “Black Ice”, és a 2014-es “Rock or Bust” albumokat is rögzítették.

Az új évtizedre készen, az AC/DC 12 friss dalt rögzített a “Power Up” lemezhez, melyek mindegyike magán hordozza a csapat védjegyszerű hangzását, és egyedi stílusát.

A “Power Up” különböző kiadásokban érkezik az üzletek polcaira, és mindenki megtalálja köztük kedvencét, a legnagyobb rajongóktól kezdve, a bakelitgyűjtőkig.

A limitált kiadású ‘”Power Up” gyűjtői doboz, egy igazi rajongói ereklye: egy gomb megnyomásával világítani kezd a dobozon a csapat ikonikus logója, miközben a beépített hangszórókból a “Shot In The Dark” döbbenetes erejű dallamai szólnak.

Ezt egészíti ki egy 20 oldalas könyv exkluzív fotókkal, az új album CD verziója, illetve egy USB töltőkábel.

A limitált dobozon kívül a lemez elérthető lesz hagyományos CD-n, bakeliten, illetve különleges sárga és piros színű bakelitlemezen, valamint a digitális felületeken is.

Borítókép: Angus Young, a banda gitárosa egy 2016-os franciaországi koncerten

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!