Bulvár-celeb

2021.03.21. 09:20

Íme a titok: így tartja formában magát a dögös énekesnő

Hajlamos a hízásra Sári Évi, ezért oda kell figyelnie az egészséges életmódra.

Forrás: Ripost

Sári Évi hajlamos a hízásra, ezért neki különösen oda kell figyelnie, mit eszik, iszik, mennyit mozog, és hány órát alszik. A sportot, a megfelelő táplálkozást és a vízfogyasztást tartja az életmódja egyik legfontosabb alapelemének. Annak ellenére, hogy allergiás a gluténra és a tejre is, mégis kiváló formában van. Most elárulta, hogyan táplálkozik, mit sportol, és milyen módon igyekszik megőrizni fiatalos alakját – írja a Ripost.

A dekoratív híresség több mint két éve végre megtalálta azt az egyedi edzésformát, amelynek köszönhetően karbantarthatja alakját, izmosodhat, és a narancsbőr kialakulásától is megóvja bőrét. Ráadásul nagyon fontosnak tartja, hogy belülről is ápoljuk, hidratáljuk a bőrünket, ezért napi három liter gondosan kiválasztott vizet fogyaszt.

„Van egy szalon, ahol van három fajta infrás-vákumos gép. Azokra nagyon rákaptam, az elliptikus taposó a kedvencem. Azért szeretem ezt, mert teljesen átmozgatja az egész testem, és nagyon szépen formálja a fenekem.

Szoktam még a szabadban kocogni, illetve jógázni, nemcsak az agy kikapcsolása, hanem a nyújtási gyakorlatok miatt is.

Mindezek ellenére természetesen az idő múlása rajtam is érzékelhető, ezért a sport mellett különböző egyéb praktikákkal próbálom lassítani az öregedést” – mondta a lapnak Sári Évi, aki elárulta, bizony eléggé gyorsan felszaladnak rá a kilók, ha nem figyel oda.

Címkék#sári évi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!