Bulvár-celeb

2021.04.21. 07:30

Elbújt a világ elől a gyászoló Károly herceg

A walesi hercegnek csendes elvonulásra van szüksége, hogy átgondolja a jövőt apja halálát követően.

Britain's Prince Charles, Prince of Wales walks during the ceremonial funeral procession of Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh to St George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, west of London, on April 17, 2021. - Philip, who was married to Queen Elizabeth II for 73 years, died on April 9 aged 99 just weeks after a month-long stay in hospital for treatment to a heart condition and an infection. (Photo by HANNAH MCKAY / POOL / AFP)

Forrás: HANNAH MCKAY / POOL / AFP

Fotó: AFP

Egy nappal Fülöp herceg temetését követően Károly herceg elutazott a walesi Llwynywermodba, ahol a legprivátabb és legelzártabb birtoka van. A leendő brit uralkodó egyedül szeretett volna maradni a gondolataival és a gyászával, hogy átgondolja a jövő nagy feladatait – írja a Ripost.

Az utazás előtt azonban még leült beszélgetni Vilmossal és Harryvel közösen, hogy a Megxit és az Oprah-interjú okozta háborút lezárják valahogy.

Károly mellett Katalin is segédkezett a békülésben, de egyelőre nem rendeződött a helyzet. Ellenben sokkal jobb a viszony Diana két fia, illetve az apjuk között, mint volt az elmúlt egy évben.

Borítókép: Károly herceg édesapja temetésén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!